• Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!  ♥  Gratis verzending boven €30,-

Privacybeleid

Beveiligde verbinding

Tijdens het plaatsen van een bestelling worden je gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje bovenaan in de adresbalk, of aan de groene adresbalk bovenaan je scherm. Zo kunnen wij je maximale veiligheid bieden en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten. De groene adresbalk en/of het slotje worden in alle recente versies van Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox getoond.
 

Privacy

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom met zorg door ons behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kun je inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kun je deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Ook kun je een verzoek indienen voor het ontvangen van een gegevensexport met de gegevens die wij met jouw toestemming hebben gebruikt. Daarnaast kun je het aangeven als je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacybeleid. Het is daarom aan te bevelen om ons privacybeleid regelmatig te bestuderen, zodat je op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Als je vragen of klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, dan helpen wij je graag verder. Je krijgt het snelst een antwoord door direct contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 09.00 tot 17.30. Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij doorgaans binnen 1 werkdag. Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen tegen de verwerking van persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Welke gegevens verzamelen wij?

Als je bij ons een bestelling plaatst, hebben wij een aantal gegevens van je nodig om je bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens die je invult op het bestelformulier zoals je naam, adres, postcode en woonplaats. Deze gegevens gebruiken wij om je bestelling te controleren, te verwerken en op het juist adres af te leveren.

E-mailadres: Je mailadres gebruiken wij om je bestelling te bevestigen en je te informeren wanneer je bestelling gereed is voor verzending. Heb je jezelf aangemeld voor onze nieuwsbrief dan zullen wij je van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je jezelf eenvoudig afmelding via de website of onderaan de mail.

Je telefoonnummer: Om je bestelling te kunnen versturen met acceptgiro of achteraf te betalen, vragen wij altijd een telefoonnummer waarop je tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit mag natuurlijk ook een werknummer zijn. Dit nummer gebruiken wij om je (onafgeronde) bestelling te verifiëren. Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

Je IP-adres: Wanneer je een bestelling plaatst, slaan wij je IP-adres op. Dit doen wij ter voorkoming van fraude.

Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen je besteld hebt. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Klantenservice: Je kunt met ons bellen, mailen, whatsappen en facebooken. Om onze service beter te maken en om te voorkomen dat je meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen, maken wij aantekeningen die wij bewaren. Telefoongesprekken kunnen daarnaast worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Dit laten wij je telefonisch weten.

Betaalgegevens: Als je jouw order wilt betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Zodra je betaalt, worden je gegevens in onze administratie en bij de bank & betaalservices verwerkt en opgeslagen, zodat we de betaling succesvol aan je bestelling kunnen koppelen.

Fraude: Ter voorkoming van fraude onderzoeken wij ook klantgegevens. Als het noodzakelijk is, geven wij je klantgegevens door aan de overheid.

Bewaartermijn: Je gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig is om je bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie. Indien je geen account meer bij ons hebt, worden je gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar). 
 

Waarvoor gebruik wij deze gegevens?

Persoonsgegevens
- Zodat we je bestelling kunnen verwerken
- Zodat we je bestelling kunnen laten bezorgen op het door jou aangegeven afleveradres. Mocht het nodig zijn voor de bezorging van je pakket dan geven we je gegevens door aan andere partijen zoals bezorgdiensten.
- Zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuws en aanbiedingen (alleen als je jezelf hiervoor hebt aangemeld)

Verkeersgegevens
- Zodat we de gebruiksvriendelijkheid van onze website kunnen blijven verbeteren

Beoordelingen
- Als je bij ons hebt besteld, kunnen wij per e-mail contact met je opnemen voor het schrijven van een beoordeling. Je wordt hiervoor benaderd door Kabelshop.nl of een externe partij waarmee wij samenwerken. Wij delen nooit meer dan de noodzakelijke gegevens die we nodig hebben om je te bereiken. Deze externe partijen mogen de door ons verstrekte gegevens uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de desbetreffende diensten gerelateerd aan de overeenkomst.
 

Je gegevens zijn veilig bij ons

Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Ook zullen wij de gegevens uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn. Om je gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen schakelen wij waar nodig andere partijen in. Heb je nog vragen over ons privacybeleid?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30.

 
Omdat we je graag steeds beter en persoonlijker willen helpen gebruiken we cookies en andere technieken. Dankzij de cookies kunnen wij en derde partijen je surfgedrag volgen op onze website. Als je verder gaat op onze website, ga je hier mee akkoord. Meer informatie? Bekijk dan onze cookiepaginaSluiten